Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Между Коледа и Нова година ще поканя всички български

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Между Коледа и Нова година ще поканя всички български
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Ще име подготвени линейки, ако се наложи първа помощ след ваксина

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Между Коледа и Нова година ще поканя всички български медии за сътрудници на министерството, с цел да може информацията за имунизациите да стигне до всеки български жител. Днес разпространихме къса информация за продукта. ", заяви в студиото на " Лице в лице " по БТВ здравният министър Костадин Ангелов. 

" При персоналния доктор ще се заявите, когато пристигна вашият ред. Фазите за имунизиране са маркирани в имунизационния проект. Нашата съществена цел е да ги спазим. Когато спазим първа фаза и тя завърши, започваме с втора фаза. Ние сме извънредно огромни длъжници на възрастните хора. Максимално бързо ще се опитаме да свършим първа фаза, с цел да стигнем до тях. Те са трета фаза. Втора са администрации, основни за съществуването на нашата страна. Знаете приказката за царя, който наредил да избият възрастните хора. Във възрастните хора е мъдростта и опита, ние ще поставим цялата грижа за тях. Трябва да запазим тези хора живи. 

Всеки един искащ може да се имунизира, а когато отиде при своя доктор, ще получи нужната информация. Информацията би трябвало да стига оптимално бързо. Работим върху уеб основано приложение. Всеки доктор ще получава информацията пръв. 
В момента първата ваксина, която е излязла е и показана, е за лица над 16 години. Нямаме място за боязън към този момент. 

Болните от друго не са изключение от тази ваксина. Има ваксини и съвсем всички са реактогенни. Когато има алергии, може да се направи подготовка. Ще има коли за спешна помощ, които да отреагират, в случай че някой получи здравен проблем в тази обстановка. 

Броят на лекарите, искащи да се имунизират, се усилва. Незнанието поражда боязън. Ваксини ще има за всички искащи. Да не пораждаме напън, това би трябвало да се случва обикновено ", добави министърът. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР